Haber

TKP Hacıbektaş ve Toroslar belediye başkan adaylarını tanıttı

ANKARA (İGFA) – Aday tanıtım etkinliğinde konuşan Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Işık Altuğ, şunları söyledi: “Hacıbektaş’taki değişimin sorumluluğunu üstlenmek isteyen tüm sol, demokratik, ilerici ve aydın güçlerle artık birlik olmanın zamanıdır. Aydınlık bir Hacıbektaş için daima birlikte çalışalım. Geleceğin keyifli günlerini birlikte inşa edelim. Arkadaşlar canlar Hacıbektaş’ta değişim zamanı geldi, Hacıbektaş’ta bir araya gelme zamanı geldi. Kavgalara, çatışmalara ve çıkar çatışmalarına son vermenin zamanı geldi. “Şimdi Hacıbektaş’ın komünist belediyeciliğe oy verme zamanıdır.” söz konusu.

Türkiye Komünist Partisi Genel Sekreteri Kemal Okuyan ve sanatçı İlyas Salman’ın da katıldığı etkinlikte konuşan Okuyan, “Türkiye’de belediyeler para kazanılan bir kurum haline geldi. Belediye başkanları kiranın ve paranın dağıtıldığı, paranın dağıtıldığı bir koltuktur. bu yerleşim yerlerindeki fırsatlar dağıtılıyor, kamu kaynakları çeşitli şirketlere devrediliyor.” “Acı çekiyorlar.” İfadelerini kullandı.

İŞÇİLERİN BOĞALARI İÇİN

Mersin Toroslar’da düzenlenen aday tanıtım etkinliğinde konuşan TKP Toroslar Belediye Başkanı Adayı Yusuf Özer, şunları söyledi: “İşçi sınıfından bir belediye başkanı adayı olmaktan, hakların çiğnendiği bu sistemde tüm emekçilerin ve yoksulların sesi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Seçilecek işçiler göz ardı ediliyor. Omuzlarımdaki sorumluluğun bilincindeyim.” söz konusu.

SİNOP YALI SEMT KONUTLARI AÇILDI

TKP, işçi mahallelerinde dayanışma ve mücadelenin merkezi ilan ettiği mahalle evlerine bir yenisini daha ekledi. Sinop’ta Ayancık’ın ardından Sinop Yalı İlçesi’nin açılışı da TKP MYK üyesi İlter Aslaner ve TKP Sinop Belediye Başkanı Adayı Dilek Kayhan Dizdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

haber-keciborlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu